Most of the content of this blog is available in English and Spanish!

Monday, November 02, 2009

Pumpkin Cookies for Thanksgiving Day!

I don't know about you, but I love to bake! and the other day my daddy came and brought half a pumpkin and some bananas so we did a LOT of things with those. We started with this recipe I am sharing here "spicy pumpkin cookies" and then we also did a Pumpkin pie, Banana Foster French Toast, Banana Cookies and Banana Splits! My dad was sooo proud of me, lol! Well I want to share this one with you because you can do both cookies recipes just substitute the pumpkin with the bananas and you are ready to go!


Ingredients:

1/4 cup Soft Margarine
1/2 cup Brown Sugar
1/2 cup Cooked, strained Pumpkin or
(mashed bananas if you want to try the banana version)
1 Egg
1 cup Whole Wheat Flour
1/2 cup Chopped Walnuts
2 teaspoons Baking Powder
1 teaspoon Cinnamon
1/4 teaspoon Ginger
1/4 teaspoon Nutmeg
1/4 teaspoon Salt

Directions:

First: Pre-heat oven to 350 degrees.
Then, Sift flour with Baking Powder, Cinnamon, ginger, nutmeg and salt and set aside. In a large mixing bowl, beat margarine and sugar until fluffy. Beat in egg and pumpkin. Stir in flour mixture. Add in nuts and mixing well.
Finally, drop rounded teaspoonful of dough onto a cookie sheet. Flatten slightly with spoon and bake for 20 minutes and enjoy it!!

Please share with me if you try it. I can tell you my girls and I enjoyed a lot doing ALL this things together! Well sometimes they fought because both want to do the same thing, but that's part of life, right? They trully enjoy baking and everything done in the kitchen! I am sooo proud of them. I will try to share a picture tomorrow (if there is something left!).

PS If you note some improvements in my writting it's because my daughter was here helping me, lol!


*************************************************************************************

Yo no sé tú, pero a mi me encanta hornear y el otro día mi papá vino y trajo una media calabaza y algunos guineos maduros y con eso hicimos un montón de cosas. Empezamos con esta receta que estoy compartiendo aquí contigo "galletas de calabaza y especies" y luego también hicimos una torta de calabaza, "Banana Foster French Toast", galletas de guineo y "Banana Splits"! Mi papá está tannnnn orgulloso de mí, jeje! Bueno quiero compartir esta receta ya que puedes hacer ambas recetas de las galletas con solo sustituir la calabaza con los guineos!


Ingredientes:

1/4 taza de margarina suave
1/2 taza de azúcar morena
1/2 taza de calabaza cocida y colada
(guineos majados, si quieres probar la versión de guineo)
1 huevo
1 taza de harina integral
1/2 taza de nueces picadas
2 cucharaditas de polvo de hornear
1 cucharadita de canela
1/4 cucharadita de jengibre
1/4 cucharadita de nuez moscada
1/4 cucharadita de sal

Instrucciones:

En primer lugar: Pre-caliente el horno a 350 grados.
Luego, mezcle la harina con el polvo de hornear, canela, jengibre, nuez moscada y la sal y ponga a un lado. En un tazón grande, bata la margarina y la azúcar hasta que quede esponjosa. Bata el huevo y la calabaza y añada a la margarina con la azúcar. Añada la mezcla de harina. Añadir las nueces y mezclar bien.
Por último, deje caer cucharadas de masa sobre la bandeja para hornear galletas. Aplanar ligeramente con una cuchara, hornee durante 20 minutos y disfrute de ellas!!

Por favor comparte conmigo si la intentas. Puedo decirles que mis hijas y yo disfrutamos mucho haciendo todas estas cosas juntas! Bueno, a veces peleaban porque ambas querían hacer lo mismo, pero eso es parte de la vida, ¿verdad? A ellas les encanta hornear y disfrutar de todo lo que hacemos en la cocina! Etoy muy orgullosa de ellas. Voy a tratar de compartir una foto de mañana (si todavía queda algo, jeje!).

Love,


** Suscribe to my newsletter to get special promotions and tips only for my suscribers **

2 comments:

Migdalia Roman said...

Eso suena super... Gracias por compartir la receta.

Karo Moncada said...

Rica receta creo que lo voy a intentar!!!Lindo blog, te estaré visitando. :)